Medemblik Actueel.

Brugklas blog

Brugklasblog – Verbouwing..

Hebben jullie ooit een verbouwing meegemaakt ? Tuurlijk maar ik heb het niet over dat er je buurt wordt verbouwd , nee ik heb het over je eigen school. Dus je raad het al: op SG De Dijk is eigenlijk al een tijdje een verbouwing bezig.

Het begon ongeveer ….. In de herfstvakantie . Ik dacht zelf dat is gewoon even wat dingentjes vervangen , maar nee hoor de hele ( overdrijven) boven verdiepeng is afgesloten voor de verbouwing. Niet helemaal hoor (joke) naar we zijn al een paar weken verder en ze zijn nog steeds bezig zo’n 3 weken of misschien nog wel meer.

Ik wed dat de meeste mensen nu zouden denken van ‘ wat zeurt ze toch een verbouwing is toch niet zo erg en dan zou je toch juist   veel uitval hebben? Nou nee dus. In 1F ( dat is mijn klas ) hebben we sowieso nooit uitval. En ik dacht dus het zelfde, maar ze boren ze breken dingen af, ik kan nog wel even doorgaan. En dat geeft echt ziek veel geluid en dan kun je je helemaal niet meer concentreren ( mooi woord hoor).

Maar soms heb je van die docenten en die zeggen dan van: “Als je je niet kan concentreren, ga dan maar op de computer leren.” ( voor dat vak dat je dus dat uur hebt).

Ik denk dat dit wel genoeg overdrijven is ( maar van de verbouwing en het geluid is echt waar) en de Dijkdagen komen er weer aan, de Dijker avond en op 26 november is er een klein concert waar ik ook aan ga mee doen, maar daar ga ik de volgende keer over schrijven.

Reageer op dit onderwerp

X