Benningbroek in het teken van de Winter-fair 2015

Benningbroek – Op zondag 22 november 2015 organiseren wij een gezellige WINTER FAIR in Benningbroek. Wij hebben in het verleden altijd een Kerst-Fair gehad, maar door de vele fairs in de omgeving in deze periode, zijn wij verhuisd naar november en besteden wij ook aandacht aan het Sinterklaasfeest.

Dit evenement gaat plaatsvinden in en rond Café de Roode Leeuw en Hertenhouderij ’t Keerpunt aan de Oosterstraat in Benningbroek. Wij willen de bezoekers de gelegenheid bieden om lekker langs diverse kramen een kijkje te nemen en om leuke ideeën op te doen voor de aankomende feestdagen.

We hebben weer een mooie variatie aan deelnemers bij elkaar gekregen en er zullen ook een aantal workshops worden gegeven. Om in een toepasselijke stemming te komen zullen wij ook dit jaar zorgen voor een sfeervolle omgeving. Kortom wij hopen weer op een groot succes. Natuurlijk staat de snert en heerlijke glühwein weer klaar!

De winterfair is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.