Coole Piet Diego bij Sinterklaasintocht Medemblik

Medemblik – Ja hoor het is bijna zover; de Sint en zijn Pieten stomen zaterdag aanstaande de Oosterhaven van Medemblik binnen. Vanaf 12:30 uur kunnen alle kinderen op de kade worden geschminkt en krijgen een mooie muts voorzien van hun naam. Ouders mogen ondertussen genieten van een warm drankje en heerlijke koek van het Bakkerijmuseum. De Pietenband is dan ook al op dreef en speelt klinkende Sinterklaasliedjes.

Om 13:15 uur begint de intocht. Een hele spectaculaire! Uiteraard zal Stoere Piet enorm benieuwd zijn of alle Gouden Kruidnoten zijn gevonden. En hoe gaat hij er nu voor zorgen dat Sinterklaas van niets weet? Dat wordt spannend! Naar verwachting zal de stoomboot tegen 14:00 uur arriveren. Het wordt absoluut swingend aan de kade. Nederlands Coolste Piet Diego zal het publiek in een goede feeststemming brengen.

Na een warm welkom aan Sinterklaas loopt hij samen met alle Pieten over de Oosterhaven, via de Kaasmarkt en de Nieuwstraat naar het van Houweningepark. Hier zal nog een geweldig goocheloptreden van Piet Magic plaatsvinden. Daarna vertrekt Sinterklaas op een werkelijk flitsende manier richting Kasteel Radboud.

Om 16:30 uur begint daar het grote Sinterklaasfeest met Piet Diego. De zaal is vanaf 16.15 uur open en het feest is rond 17.30 uur afgelopen. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar a € 2,50 bij het Bakkerijmuseum en het FunFestijn. Zorg dat je er snel bij bent, want op is op!

Ouders zijn tijdens de voorstelling van harte welkom in het restaurant van Kasteel Radboud voor een kop koffie en/of een drankje.

De kaarten voor het Gouden Sinterklaaskwartet; molen de Herder, het Bakkerijmuseum, Kasteel Radboud en het Funfestijn zijn zaterdag verkrijgbaar op de kade. Een mooie vervolg op ‘Sinterklaas in Medemblik’. Voor meer info; stemmedemblik.nl/sinterklaas-intocht/.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.