Medemblik Actueel.

Wielrennen

Het fietsseizoen 2015 van Tourclub Wognum zit er op

Wognum – Op 6 november zijn tijdens de goedbezochte najaarsvergadering in de kantine van s.v. Spartanen de nodige prijzen uitgereikt. De leden van de toerclub hebben dit jaar in totaal 242.705 km bij elkaar gefietst. Dit is 21.206 km minder dan in 2014. Sinds de oprichting van de vereniging in 1976 hebben de leden 8.602.988 km bij elkaar gefietst. Alphons Deutekom was dit jaar weer degene met de meeste kilometers. Met 20.134 km werd hij clubkampioen van 2015.

De eindstand van het seizoen 2014 ziet er als volgt uit:

[ultimatetables 1 /]

Dit jaar kregen zes leden een wereldbol: Wim Broekhuizen, Jan van Etten, Simon Kuin, Co Peerdeman, Pé Poland en Kees Stam. Gedurende hun lidmaatschap van de vereniging verreden zij de afstand van 40.075 km (rondje om de aarde) of een veelvoud daarvan.

Pé Poland ontving zijn negende wereldbol! Dat betekent dat hij meer dan 360.675 kilometer heeft verreden. Na afloop van de vergadering werd er nog 3 rondes bingo gespeeld en gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. De prijzen waren o.a. beschikbaar gesteld door fietsspecialist Bankras, Profile Breed en Meester en de Readshop.

Op zondag 6 maart 2016 start het nieuwe seizoen. Iedereen is van harte welkom om op deze datum de openingsrit van onze toerclub te fietsen.

Voor meer informatie over Tourclub Wognum kunt u onze website raadplegen: www.tourclubwognum.nl of contact opnemen met de secretaris Wim Broekhuizen, tel.nr. 0229-572159.

Op de foto: De winnaars van de klassementen. Achterste rij van links naar rechts: Marco Entius, Kees Stam, Jan Louter, Lonneke Hummelink, Math Litjens en Frank Detmers. Voorste rij: Riet Rood-Reus, Angelike Konijn-Rood, Mart Peerdeman-Rood en Adrie Hoogewerf. (foto: Koos Ligthart)

Reageren via facebook