14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 12:54
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – regen en 17!! graden

Medemblik – Ja u leest het goed. Zeventien graden gaat het vandaag worden op 7 november 2015. Record warm. De laatste 2 dagen breekt het weer de ene na het andere record wat de temperatuur betreft.  In Limburg wordt zelfs gemakkelijk de 20 graden gehaald.

Vandaag dus gewoon warm met 17 graden maar ook regen. Een storing trekt over Nederland en stuwt warme lucht vanaf het zuidwesten van de oceaan onze kant op. Het kans soms even stevig regenen maar gelukkig niet langdurig. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag komen er opklaringen en daalt de temperatuur naar 10 graden.

Zondag is er veel ruimte voor de zon maar zal er ook nog steeds bewolking aanwezig zijn. De temperatuur is met 14 graden een stuk frisser dan vandaag maar nog steeds ruim boven de 10 graden die normaal is voor de tijd van het jaar. Regen gaat er niet vallen en de wind zwakt af naar matig 4Bft en draait naar het zuiden tot zuidoosten.

Vanaf maandag gaat de zon weer schuil achter een dikke laag grijze wolken waar zeker op maandag wel wat neerslag uit kan gaan vallen. De temperatuur blijft ook aankomende week hoog voor de tijd van het jaar, gemiddeld 15 graden overdag en rond de 13 graden in de nachten. Normaal is 10 graden overdag en 6 graden in de nachten.

Vanaf donderdag gaat het weer heel langzaam veranderen, de temperatuur gaat richting de normale waarden, de wind draait naar het westen waardoor de storingen vanaf de Oceaan de kans krijgen onze kant op te komen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?