15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 18:16
Medemblik Actueel.

VVD Medemblik wil geld in de lokale economie pompen

Medemblik – Medemblik heeft een flinke voorraad geld in de algemene reserve zitten en uit dat potje wil de VVD geld halen om de lokale economie een boost te geven. Zeker nu een gemeente als Hoorn de parkeergelden sterk verhoogd moet Medemblik juist de ondernemers stimuleren om zich in de gemeente Medemblik te gaan vestigen.

Mark Raat van de VVD wil dat het college binnen 2 maanden een start maakt met het maken van plannen om dit te bewerkstelligen. ,, we moeten uitkijken dat we in een situatie komen dat er wel goede plannen liggen maar er geen geld meer is, en geld is er nu dus gebruik dat dan ook.”

De wethouder kon zich prima vinden in het voorstel van de VVD en  wil zich sterk gaan maken om de detailhandel in de stad Medemblik te versterken.

 

Reageren via facebook