12.4 C
Medemblik
7 juli 2020 23:48
Medemblik Actueel.

Schaakvereniging de Pionier – Een diepzinnige analyse

Abbekerk – U heeft nog te goed de uitslagen van onze snelschaakavond op 29-10-2015. Om meteen maar met het goede nieuws in huis te vallen, ondergetekende heeft de 4e plaats behaald! Voor u nu met bloemen en slingers komt is het verstandig eerst even verder te kijken, er waren n.l. maar 6 deelnemers.

Nu de uitslagen van deze 1e ronde.

  1.  = Lukas Boots met 9 punten,
  2. = Arnold Velthuis met 8,5,
  3. = Bas Hoepelman 5½,
  4. = Victor Groeneveld 4½,
  5. = Jouke van Groningen 1½
  6. = Theo Laan met 1 punt.

De tweede ronde vindt plaats op 4-2-2016. 

Nu het overzicht van donderdag de 6e november. Klemens Schäffer – Bas Hoepelman, remise! Hiermee heeft Bas de meeste (4) remises op zijn naam staan (je ken niet van hem winnen, maar je ken ook niet van hem verliezen). Kees Haakman – Lukas Boots, Kees hield de moed erin, maar het was hopeloos en stilletjes ging Kees naar huis.

Dale Neijzing – Theo Laan. Theo heeft 4 wedstrijden gewonnen en Dale 3, maar Dale heeft nog geen partij verloren en Theo wel (3). De winst was derhalve voor Dale.

De laatste uitslag Jouke van Groningen – Arnold Velthuis kunt u zelf invullen, maar er verschenen stellingen op het bord waarvan zelfs Arnold nog nooit van had gehoord. Voor diepzinnige analyses, zie onze website www.depionier.eu

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?