Medemblik Actueel.

Algemeen

Radio Enkhuizen interviewt wethouder Joset Fit over Crowdfunding.

Medemblik – Het succes van het crowdfunding binnen de gemeente Medemblik is ook buiten onze gemeentegrens het gesprek van de dag.  Samen met de overige zes West-Friese gemeentes is de website ‘Het Lukt Ons‘ gestart.

In de uitzending van Radio Enkhuizen, 1 van de mede-oprichtings van de nieuwe streekomroep die binnenkort van start gaat, kwam de wethouder uitleggen waarom het zo’n succes aan het worden is. Één van de laastste zeer succesvolle crowdfunding projecten was de kweekkas bij RIBW in Andijk, maar ook de crowdfunding actie voor een airtrampoline die was gestart door zwembad de Weid in Andijk is een groot succes geworden. In no-time was er meer dan voldoende geld bijelkaar gebracht om een airtrampoline aan te schaffen.

Hieronder kunt het hele interview nogmaals beluisteren. 

Foto: Alex Gitzels

Reageer op dit onderwerp