12.6 C
Medemblik
20 september 2020 05:35
Medemblik Actueel.

Nibbixwoud kiest nieuwe Prins Carnaval

Nibbixwoud – “Een dag kan lang duren, maar een jaar is zo om”, zo luidt de gevleugelde uitspraak van een bekende Nibbixwouder. Voordat de Nibbikkers er erg in hebben, beginnen de voorbereidingen van de carnavals met de installatie van de prins en adjudant. Dit gaat voor de 48e keer gebeuren in het bestaan van De Krielkokers.

De installatie vindt plaats op 7 november om 23.11 uur en wel voor de laatste keer in de Cupido-bar, want de bouw van de Dorpsaccomodatie Nibbixwoud (DAN) vordert en wordt het nieuwe onderkomen van De Krielkokers en andere verenigingen.

Wie worden de nieuwe prins en adjudant? Voor de opvolgers zal het niet makkelijk zijn het zittende duo Theo van Eijk en Ronald Koopman te overtreffen. De dj zorgt deze avond voor de muzikale omlijsting. Hij liep stage bij, niemand minder dan, Armin van Buren en draait een uitgebreid carnavalsrepertoire. Iedereen is welkom vanaf 21.00 uur in de Cupido-bar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?