Let op!! trap niet in deze uitnodiging.

Medemblik – Websites als die van Kassa, Klachtenkompas en Radar waarschuwen al jaren voor de bijeenkomsten van Boekingscentrale en Aned, beide gevestigd op hetzelfde adres. Deze keer is de gemeente Medemblik aan de beurt. Diverse inwoners kregen een uitnodiging voor 17 november aanstaande. Een gewaarschuwd mens…

Deze uitnodiging werd in Midwoud bezorgd en de ontvanger vertrouwde het niet en is gaan zoeken op internet en daar kwam hij de waarschuwingen van o.a. Kassa en Radar tegen. Let dus op, gooi het gewoon weg en trap er niet in.. of u moet graag van uw geld af willen, dan kunt er gewoon heen gaan.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.