Weerbericht Medemblik – laaghangende bewolking en het wordt 12 graden

Medemblik – De hardnekkige mist die ons al dagen parten speelt komt aan zijn eind. Vanuit het zuiden komt een laagdrukgebied onze kant op en die gaat er voor zorgen dat de mist plaats maakt voor opklaringen. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 12 graden bij een matige wind uit het zuidoosten 3Bft. In de nacht naar woensdag koelt het af naar 8 graden en draait de wind naar het zuiden.

Woensdag kunnen er enkele lichte buien vallen en loopt de temperatuur op naar 13 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden, 4Bft. De rest van de week blijft het grijs en zullen wij de zon  maar amper te zien krijgen. Wel gaat de temperatuur dankzij het lagedrukgebied fors omhoog naar 16 graden op de zaterdag. De wind is dan ondertussen gedraaid naar het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig 4Bft.  Vrijdagavond en vrijdagnacht neemt de kans op neerslag dan ook weer toe en gaat het af en toe even regenen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.