Sint Maarten in Cunerakerk Nibbixwoud

Nibbixwoud – In de Cunerakerk, Dorpsstraat 53/55 in Nibbixwoud wordt woensdag 11 november om 16.30 uur een speciale Sint Maarten bijeenkomst gehouden. Het verhaal van Sint Maarten wordt verteld en dit is omlijst met allerlei liedjes. Twee gitaristen en een groepje zangeressen ondersteunen dit jaar de dienst.

Een mooie traditie om voor het lopen samen te komen in de kerk. Een gezellige sfeer mede door alle lampions. Alle kinderen, met vader, moeder, opa of oma zijn van harte uitgenodigd. Na afloop mogen de kinderen hun tas openhouden voor iets leuks. Uiteraard is ook de jeugd uit andere parochies welkom.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.