Provincie gaat stalen damwand plaatsen langs de Westerzeedijk Opperdoes

Opperdoes – En om dat te kunnen doen wordt van maandag 9 november t/m vrijdag 13 november tussen 09.00 en 15.00 uur ter hoogte van de rotonde één rijstrook afgesloten voor al het verkeer. Verkeerslichten zullen het verkeer gaan leiden over de overgebleven weghelft.

Er moet een damwand worden geslagen omdat na eerdere werkzaamheden sprake is van verzakking van het talud.  Er kunnen mogelijk korte verkeersstops worden ingelast om bijvoorbeeld materiaal te verplaatsen en om de afzettingen te verplaatsen.

Voor meer informatie kunt u de website van de Provincie Noord-Holland raadplegen

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.