Medemblik Actueel.

Algemeen

Kwikkelsebrug Medemblik 4 dagen enkel voor voetgangers en fietsers toegankelijk

[adrotate group="2"]

Medemblik – De Kwikkelsebrug wordt gerepareerd. Begin 2014 was er een nieuwe slijtlaag op de brug aangebracht en deze laat los. De brug is gedeeltelijk voor verkeer afgesloten.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden vinden plaats in de weken 45 en 46. De slijtlaag wordt 3,4 en 5 november verwijderd, er is dan enige verkeershinder. Op 10, 11,12 en 13 november wordt de brug stofvrij gemaakt, de brug is voor voetgangers en fietsers bereikbaar.

Bereikbaarheid van de brug

  • Op 3, 4 en 5 november is de brug bereikbaar. Autoverkeer, voetgangers en fietsers hebben enige overlast. Verkeersregelaars geven aanwijzingen over hoe de brug op dat moment bereikbaar is. De brug wordt voor scheepvaart geopend tussen 12:00 en 12:30 en na 16:00.
  • Op 10,11, 12, 13 november is de brug de hele dag dicht voor autoverkeer en scheepvaart.

Reageren via facebook