14.3 C
Medemblik
27 september 2020 06:24
Medemblik Actueel.

BAMM: gemeente jaagt arbeidsmigranten weg van vakantieparken maar biedt geen alternatief

Medemblik – Piet Groot van de BAMM (Betrouwbaar Actief Menselijk Medemblik) kan er nog steeds niet overuit dat de gemeente Medemblik minimaal 60.000 euro uitgeeft om arbeidsmigranten van vakantieparten te verdrijven zonder ze ook maar 1 goed  alternatief te bieden zoals de wet dat voorschrijft.

P. (Piet) Groot (BAMM)Piet Groot vertelt dat ,, Dit lijdt slechts tot leegstand , terwijl die bedden en baden beter gewoon benut zouden kunnen worden in welke hoedanigheid dan ook, er van uitgaande dat ze hun brood zelf gaan kopen.”

Het arbeidsmigrantenopvang is al jaren een groot punt van discussie, nog dit jaar was er een felle discussie tussen o.a. Dirk Kuipers van de PvdA en sommige andere partijen, Kuipers werd toen verweten zich voor het karretje van de uitzendbureau’s te laten hebben gespannen wat hij furieus tegensprak.

Groot ziet het liefst dat arbeidsmigranten gewoon op vakantieparken kunnen blijven wonen, zo blijven de huisjes bewoond en kost het de gemeente niet elk jaar 60.000 euro om deze groep mensen te verjagen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?




Uw banner hier?