VID verwacht verkeersellende door de dichte mist

Regionieuws – Automobilisten in Noord-Holland moeten vanochtend rekening houden met lange files. Vanwege de verwachte mist blijven de spitsstroken op de meeste snelwegen gesloten, waarschuwt de Verkeersinformatiedienst (VID). Door de mist kan Rijkswaterstaat de wegen niet met camera’s in de gaten houden. Het KNMI heeft code geel uitgegeven voor gevaarlijk weer.

‘Moeizame rij-omstandigheden’
De waarschuwing voor mist is gistermiddag ingegaan en geldt totvanmiddag 12.00 uur. “Automobilisten die vanochtend de weg op gaan moeten rekening houden met moeizame rij-omstandigheden”, zegt de VID. “Op veel plekken ontstaat weer mist, met zicht dat vaak tot onder de 200 meter daalt.”

Volg morgen tijdens de ochtendspits RTV NH (FM 93.3mhz) om op de hoogte te blijven van alle files in de provincie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.