Docenten Budoschool Takken/Shi-Sen-Do slagen voor loodzware examens

Opperdoes – Bij de zwarte band jiu jitsu examens die onlangs onder auspiciën van de Judo Bond Nederland hebben plaatsgevonden heeft de school in zelfverdedigingskunsten een opmerkelijk resultaat weten te boeken met een 100% slagingspercentage. Deze jiu jitsu examens zijn berucht om het afvalpercentage omdat je feitelijk examen doet in Judo, Karate, Aikido en Kobudo-technieken (= verdedigen tegen wapens) en de hoeveelheid examenstof maken deze examens loodzwaar.

Klaas reikt 1ste dan uit aan Mark Nieman (foto aangeleverd)
Klaas reikt 1ste dan uit aan Mark Nieman (foto aangeleverd)

Bij de afgelopen examens waren 11 kandidaten waarvan uiteindelijk 4 mensen wisten te slagen. Mark Nieman ging op voor de eerste dan (= eerste zwarte band) en Michel Koopmans (= derde zwarte band) wisten de loodzware test te doorstaan en het keiharde trainen betaalde zich uit in prachtige examens waarbij de beide docenten van de Budoschool een speciale vermelding hebben gekregen van de examinatoren.

Robert Takken, eindverantwoordelijk voor de Budoschool, is vol lof over de beide docenten. “Zij hebben de afgelopen jaren heel tijd en energie gestoken in de voorbereiding en met name Klaas Slot heeft een ontzettend belangrijke rol gespeeld in deze prachtige resultaten. Klaas Slot is het “technisch geweten” van onze school en met zijn 35 jaar Budo ervaring is het begeleider die op een zeer hoog en soms eenzaam niveau staat.

Het begeleidingstraject van Klaas en de tomeloze en gedreven inzet van Mark Nieman en Michel Koopmans hebben geresulteerd in dit prachtige succes. Laten we wel zijn, 35% van de kandidaten is geslaagd en Shi-Sen-Do scoort 100%, betere cijfers kan je niet wensen. Michel en Mark zijn allebei gedreven docenten en de kennis en kunde die zijn hebben getoond brengen zij over op onze leden zodat er steeds meer studenten vanuit onze school deze (lood) zware examens uiteindelijk ook kunnen doorstaan.”

Op de foto bovenaan: Klaas reikt 3e dan uit aan Michel Koopmans (foto aangeleverd)

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.