Wervershover Bart Mol start schaatsseizoen met nieuw persoonlijk record 5KM

Wervershoof – De uit Wervershoof afkomstige Bart Mol op de ijsbaan van Twente vrijdagavond zijn persoonlijke beste tijd op de 5KM verbeterd naar 6:28,46 en wist daarmee de 10e plaats voor zich op te eisen. Niet voldoende voor een ticket voor de eerste vier worldcups die worden geschaatst. Maar toch mag Mol terugkijken op een geslaagde start bij de langebaanschaatsers als marathonschaatser.

Andijker Simon Schouten finishte vlak achter Mol op de 11e plaats met een tijd van 6:31.04. Winnaar van de eerste 5KM van het seizoen werd Jorrit Bergsma die Sven Kramer nipt versloeg. Op de derde plaats eindigde Douwe de Vries.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.