27.3 C
Medemblik
8 augustus 2020 22:45
Medemblik Actueel.

Jacco Spil in uitzending Westfriesland in Bedrijf.

Regionieuws – Zaterdag 31 oktober kunt u luisteren naar aflevering 172 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Het radioprogramma is elke zaterdag te beluisteren tussen 17.00-18.00 via 105.8FM en overal via rtvhoorn.nl.

Woensdagavond presenteerde de DMO organisatie Holland boven Amsterdam aan ondernemers en beleidsmedewerkers bij Hotel Van der Valk in Hoorn. Wat gaat Holland boven Amsterdam wel doen en wat niet. De rol van ondernemers wordt in ieder geval groter in besluitvorming en bekostiging. Wat vinden zij daarvan?  Medemblikker Jacco Spil van o.a. het Bakkerijmuseum en de Stadsraad Medemblik, zal te horen zijn in deze uitzending die wordt gepresenteert door Alex Gitzels.

Maandag kunt u dan bij ons het hele interview nogmaals naluisteren.

Reageren via facebook

Uw banner hier?



Uw banner hier?