Alleen al deze maand 14 (pogingen) inbraken in de gemeente Medemblik

Medemblik – Het inbrekersgilde heeft het er maar druk mee deze maand. Alleen al deze maand telde de politie 14 inbraken of pogingen tot inbraak in de gemeente Medemblik.

De meeste (pogingen) inbraken vonden plaats in Medemblik zelf, namelijk 5x. In Abbekerk,Wervershoof en Andijk  kregen te maken met ieder 2 inbraken of pogingen om in te breken. In Hauwert, Opperdoes en Midwoud probeerden de criminelen 1x naar binnen te komen of kwamen zij binnen. Vergeleken met de maand september een stijging van 2 inbraken of poging tot inbraak.

Woninginbraak

Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.