A7 richting Amsterdam ter hoogte afslag Avenhorn afgesloten door ongeval

Regionieuws – Op de A7 bij Avenhorn heeft een losgeraakte aanhanger gezorgd voor een flinke botsing. Er zouden drie mensen lichtgewond zijn geraakt.

In de weg wordt in beide richtingen gewerkt, waardoor automobilisten net wat beter moeten opletten hoe ze rijden. De bestuurder van een busje met aanhanger moest vlug manoeuvreren, waardoor de aanhanger losschoot en naar de andere weghelft reed.

Boom
Het busje zelf schoot ook van de weg af kwam tegen een boom tot stilstand. Op de andere weghelft zorgde de losgeschoten aanhanger voor een botsing met een ander bestelbusje. De snelweg is vanaf Hoorn in de richting van Amsterdam tot 10.00 uur vanmorgen volledig afgesloten. Volgens de VID staat het verkeer muurvast.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.