13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 07:09
Medemblik Actueel.

40MM’ERS lopen 96.242,- euro bijelkaar

Regionieuws – Ze waren met 1406 wandelaars en liepen voor de 42e 40MM sponsorwandeltocht maar liefst 96.242- bij elkaar. Geld dat nu kan worden verdeeld over de 146 aanvragen. Dat komt neer op zo’n 560 euro per project. Waarmee de doelstellingen van de 146 kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden worden behaald. 

Zo kan in Kenia geld besteed worden tbv. een nieuw school voor weeskinderen, in Nepal leefomstandigheden van gehandicapten worden verbeterd met onderdak en opleiding. Via www.40mm.nl. vind je alle nieuws en foto’s rond de projecten en kun je je volgend jaar weer inschrijven voor de 40MM wandeling op zaterdag 7 mei én de routes bekijken. De 40MM is trouwens ook actief op Facebook.

Meewandelen is belangrijker dan uitlopen. De inzet is de saamhorigheid te bevorderen met iedereen op aarde. Vrijwilligers runnen de 40MM, er is direct contact met de projecten zodat niets aan de strijkstok blijft hangen. Kun jij of jouw bedrijf iets voor de 40MM betekenen? Laat het weten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?