15.8 C
Medemblik
27 september 2020 08:47
Medemblik Actueel.

inbraak café Midwoud, politie zoekt getuigen

Midwoud – In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken bij een café aan de Korteling. Een getuige zag dat twee onbekenden op een scooter zich verdacht gedroegen. Hij alarmeerde de politie omdat hij het niet vertrouwde.

Agenten die aankwamen zagen nog net een dader, rond 3.33 uur, uit het pand komen, achterop een scooter stappen en er vandoor gaan. Met hoge snelheid reed het tweetal weg. Een achtervolging mocht niet meer baten, de inbrekers wisten te ontkomen. Het is nog onduidelijk of er iets is buit gemaakt.

De politie doet verder onderzoek. Getuigen van de inbraak en mensen de scooter hebben zien rijden rond genoemd tijdstip worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?