2 november eerste nieuwe aansluiting A7 open.

Regionieuws – Op maandag 2 november zal de A7 bij de op/afrit Avenhorn er een stukje anders uitzien. Dan gaat namelijk officieel de nieuwe aansluiting van de afrit Avenhorn ingebruik worden gesteld. Het is het eerste onderdeel van de 42 kilometer totaal gerenoveerde Westfrisiaweg die straks Enkhuizen naar Alkmaar als 4-baansweg door het leven zal gaan.

Nieuwe toe- en afritten A7 Avenhorn

In september 2014 startten de werkzaamheden aan de nieuwe toe- en afritten bij de A7 Avenhorn. Ruim een jaar later gaat de aansluiting bijna open. Op maandag 2 november 05.00 uur worden de nieuwe toe- en afritten opengesteld, evenals aansluitingen op het bestaande wegennetwerk. De toe- en afritten zijn voorzien van geluidswerende voorzieningen, geleiderails, verkeersregelinstallaties en verlichting. Na de openstelling is in de komende periode nog een aantal afbouwwerkzaamheden nodig.

Op de foto: Gedeputeerde Post (voorste rij, tweede van rechts) inspecteerde op 29 oktober samen met de partners van het project de eerste mijlpaal. (bron: Provincie Noord-Holland)

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.