Twan Berlijn begint aan laatste voorbereidingen WK-Inlineskaten

Medemblik – Twan Berlijn legde vorige week met de nationale ploeg. zijn laatste trainingskamp in Geisingen af. Hij heeft de laatste puntjes op de i weten te zetten, en mede dankzij zijn sponsor DuxSport heeft hij optimaal kunnen voorbereiden. Zo meldt hij: “Door de sportvoeding van DuxSport kan ik tijdens en na mijn trainingen beter presteren en herstellen, tevens kon ik gebruik maken van de nieuwste wielen. Deze heb ik samen met Rick Schipper en Gerrie van Lingen kunnen testen.” Hij vervolgd “mijn doelen liggen voornamelijk op de sprint afstanden.”

Voor het Nederlands team betekent dit de laatste voorbereiding op het WK in het Taiwanees Kaohsiung.

Nederland gaat er met een jonge en talentvolle delegatie van dertien rijders naar toe. Aanstaande woensdag (4 november) vertrekken zij richting Taiwan, waar zij tot en met 24 november verblijven.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.