26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 14:08
Medemblik Actueel.

Paniek!!!! Stoere Zwarte Piet is in paniek…..

Medemblik – Stoere Piet is namelijk nogal  in paniek. Willen jullie hem alsjeblieft helpen zoeken naar de gouden kruidnoten die per ongeluk tussen de gewone kruidnoten in Medemblik zijn beland.  Hij heeft de hulp nodig van alle kinderen uit Medemblik en omstreken.

Sinterklaas heeft deze gouden kruidnoten nodig om cadeautjes te kopen voor de kinderen. De gouden kruidnoten moeten dus echt gevonden worden vòòr de intocht van Sint en zijn Pieten op 14 november. Sinterklaas weet hier overigens niets van en Stoere Piet wil dat ook graag zo houden!

De kruidnoten zijn beland in de zakjes van de Medemblikker MEVO winkeliers. Stoere Piet heeft alleen geen idee in welke zakjes. Je helpt hem door een zakje te kopen bij de winkels die je kunt herkennen aan de poster van de gouden kruidnoot.

Mocht jij nou net een zakje kopen met zo’n gouden kruidnoot, dan belooft Stoere Piet jou een VIP behandeling bij de intocht. In het zakje vind je nadere instructies. De winnaar krijgt een zeer belangrijke rol bij de aankomst van Sinterklaas op zaterdag 14 november. Je mag vooraan zitten, actief meedoen tijdens de intocht en op de Citytours met de Pieten meerijden naar het feest van Sinterklaas op Kasteel Radboud. Daar krijg je bovendien een ‘Meet en Greet’ met Sinterklaas en Coole Piet Diego.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat Stoere Piet wordt geholpen. Zo kan Sinterklaas, net als elk jaar, cadeautjes brengen bij alle kinderen in Medemblik.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?