12.3 C
Medemblik
25 mei 2020 09:15
Medemblik Actueel.

Studieseminar Andijk “De roeping van Israël”

Andijk – Op dinsdag 17 november en 1 december zijn er in Andijk twee studieavonden met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De roeping van Israël.

De roeping van Israël

De roeping van Israël is om de wereld bekend te maken met de enige God. Daarvoor heeft de Heere dit volk geschapen en uitverkoren. Als Israël wandelt in de wegen van God, zal zij zo gezegend worden dat de andere volken de God van Israël ook willen dienen. Daarin is Israël niet alleen de eerstgeboren zoon van God maar ook de knecht des Heren. De weg van God met Israël zal 1.100 bladzijden van de Bijbel in beslag nemen voordat we aankomen bij het getuigenis van de evangeliën en de apostelen.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

De bijeenkomsten vinden plaats in de Gereformeerde Kerk, Middenweg 4. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis, er wordt wel gecollecteerd. Vanaf 19:30 is er koffie en kan er alvast gekeken worden bij de boekentafel en Israëlproducten.

Reageren via facebook