16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 23:40
Medemblik Actueel.

Medemblik pakt Compagniesingel Medemblik grondig aan.

Medemblik – De gemeente Medemblik gaat in de eerste helft van 2016 de Compagniesingel in Medemblik grondig aanpakken. Zo wordt de weg opnieuw opnieuw aangelegd en komt er een fietstpad vanaf de Korte Brake naar de Compagniesingel .

De bomen die 2 jaar geleden zijn weggehaald omdat deze door de breed uitgelopen wortels de Compagniesingel dusdanig beschadigde worden vervangen voor diepwortelende bomen. De Compagniesingel zelf wordt opnieuw bestraat.

Het nieuw aan te leggen fietspad tussen de Korte Brake en de Compagniesingel wordt aangelegd om het voetpad te ontlasten van de vele fietsers die vanaf Deen en de huisartsenpraktijk hier gebruik van maken. De helft van de kosten van de aanleg van het fietspad wordt door de Provincie Noord-Holland betaald.

Reageren via facebook