Huur een kraam tijdens Dickensdag in Medemblik

MEDEMBLIK – De Dickensdag vindt dit jaar op vrijdag 11 december plaats in Medemblik. Tijdens deze drukbezochte kerstmarkt, maken de ruim honderd figuranten, koorleden en muzikanten dat bezoekers zich wanen in de tijd van Scrooge, Oliver Twist en Fagin en zijn boefjes. In het gezellig verlichte centrum van de Radboudveste kan iedereen genieten van sfeervolle kraampjes en prachtige kerstliederen.

De Dickensmarkt wordt gehouden van 16.00 tot 22.00 uur. In de Nieuwstraat, Het Bagijnhof en het Van Houweningenpark vindt men een gevarieerd aanbod kramen. Enkele kramen zijn nog beschikbaar. Meer informatie, neem contact op met Corona Rentenaar, tel.06-26354975.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.