Snertpop zet zich in voor het KWF

MIDWOUD – Dat de organisatie van Stichting Snertpop verder kijkt dan alleen de muziek, is al langer bekend. Voor het Rode Kruis werden tijdens Serious Snertpop al duizenden euro’s opgehaald. Tijdens Snertpop zelf, op zaterdag 7 november, laat het muziekfestival zich opnieuw van zijn goede kant zien. Het zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding.

Poster Snertpop

Snertpop draagt hier graag een steentje aan bij. De opbrengst van de garderobe – tijdens Snertpop bemand door vrijwilligers van het KWF – gaat in zijn geheel naar het goede doel. Het ophangen en bewaren van een jas kost een euro, maar uiteraard kan er meer gedoneerd worden. Op deze manier hopen Snertpop en het KWF tot een mooi bedrag te komen.

Nielson

De 9e editie van Snertpop vindt op 7 november plaats in Sporthal De Tripkouw in Midwoud. Vanaf 18 uur treden Nielson, Rondé, Navarone, MonkeyBack en The Tour op. Kaarten zijn te koop via onder meer www.snertpop.nl en Café De Post in Midwoud.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.