Pimp je hamburger

Regionieuws – Je eigen hamburger samenstellen: bij de McDonalds in Hoorn kan het voortaan. De hamburgerketen start in de Noord-Hollandse plaats met een proef waarbij klanten het zelf voor het zeggen krijgen.

Gasten kunnen hun eigen burger voorlopig alleen in Hoorn ‘pimpen’, met bijvoorbeeld kaas, spek en diverse toppings. “We gaan deze strategie van uitproberen, luisteren en aanscherpen consequent hanteren”, zegt de nieuwe hoogste baas van McDonald’s Nederland, Manu Steijaert. “Als iets niet werkt, stoppen we er tijdig mee. Als iets een succes is, rollen we het zo snel mogelijk uit naar al onze restaurants.”

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.