7.5 C
Medemblik
30 november 2020 20:27
Medemblik Actueel.

Zaterdag 14 november is de dag dat vele kinderhartjes weer sneller gaan kloppen

Medemblik – Deze intocht mag je voor geen ‘goud’ missen… maar ook de voorpret voor dit kinderfeest, is ultiem te noemen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe presentatrice van de Sinterklaasintocht ‘Wiebertje Klob’ en de unieke samenwerking  tussen de vier basisscholen in Medemblik, de MEVO-winkeliers, Kasteel Radboud, het Bakkerijmuseum, meelmolen de Herder en het Funfestijn.

De intocht zal om 13.15 uur starten, maar kinderen kunnen al vanaf 12.30 uur geschminkt worden om zo, in vol ornaat, de Sint en zijn pieten binnen te halen aan de Oosterhaven. Onder begeleiding van een fantastische band loopt de Sint met zijn Pieten door het versierde centrum van Medemblik. De Sint vertrekt vervolgens ‘flitsend’ naar Kasteel Radboud waar het grote Sinterklaasfeest plaatsvindt (van 16.30 – 17.30 uur) met de coolste piet ‘Diego’. Vanaf 31 oktober start de kaartverkoop hiervoor.

Het Gouden Sinterklaaskwartet

Dit jaar hebben we ook het allerleukste Sinterklaasuitje voor het hele gezin in Medemblik. Koop een kaartje en beleef het verhaal van Sinterklaas op vier bijzonder mooie locaties; Kasteel Radboud, meelmolen de Herder, het Bakkerijmuseum en het FunFestijn.

Reageren via facebook