Medemblik Actueel.

Medemblik

Medemblik geeft toestemming sloop oude DEK gebouwen

Medemblik – Op het oude voetbalveld grazen alweer jaren een hand vol schapen maar de oude kantine en kleedkamers staan er  weg te rotten. De eigenaar van de gebouwen heeft nu toestemming gekregen van de gemeente Medemblik om deze te slopen.

De gemeente heeft vergaande plannen om op het terrein nieuwbouwwoningen te laten bouwen. Deze plannen bevatten ondermeer de bouw van maximaal 40 woningen, zowel koopwoningen als huurwoningen, en een deel, het deel ten oosten van de ingang, wordt gereserveerd voor het ISC (Regattacentrum) .

De wethouder wist eerder dit jaar te melden dat de economie duidelijk aantrekt en er weer projectontwikkelaars zijn die geld zien in het oude DEK-terrein. Het liefst ziet Tigges een divers aan woningen, 2 onder 1 kap, meerdere woningen in 1 blok etc etc..

Reageren via facebook