Medemblik Actueel.

Leerlingen Bangertschool Andijk kunnen weer schommelen

Sepp Stijsiger en Idse Sijbrandij, oudste en jongste kleuter hadden de eer om het lint door te knippen en als eerste te mogen schommelen.
Sepp Stijsiger en Idse Sijbrandij, oudste en jongste kleuter hadden de eer om het lint door te knippen en als eerste te mogen schommelen.

Andijk – Nog net voor de start van de herfstvakantie hebben de leerlingen van De Bangert in Andijk hun nieuwe schommel ingebruik kunnen nemen. De school heeft hard gespaaard om de aanschaf van de schommel mogelijjk te maken. 

Maar ook een gulle gift van de Sartoveiling, een geldbedrag bij de wensputactie van de Dekamarkt de lotenverkoop van Jantje Beton door de leerlingen van De Bangert en niet te vergeten de bingoavond brachten genoeg geld op om de schommel te kopen. De schommel past precies op de natuurspeelplaats en leerlingen kunnen nu weer jarenlang gebruikmaken van de schommel.

Reageren via facebook