13.3 C
Medemblik
24 mei 2020 23:55
Medemblik Actueel.

Peren plukken voor de voedselbank West-Friesland

Zwaagdijk-West – Op zondag 25 oktober aanstaande voor de voedselbank West-Friesland peren komen plukken. Het initiatief komt van Margreet Kramer(PWF) uit Zwaagdijk-West die voor de klanten van de voedselbank wel eens een goede daad wilde gaan verrichten.

De eigenaar van de perenboomgaard vond het idee een prachtig initiatief en zei volmondig ja op het verzoek van Margreet Kramer hij bereidt was mee te werken aan dit plannetje. Iedereen kan nu op 25 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur peren komen plukken. 1 hele zak vol met peren kost 1 euro en het volledige bedrag gaat naar de voedselbank West-Friesland. 

De boomgaard vind u aan het begin van Zwaagdijk-West tegenover huisnummer 445. Neem uit voorzorg laarzen mee voorals het wel nat is.. De grond is dan drassig. 

Reageren via facebook