O.M wil in hoger beroep Andijker Steven K. voor vier jaar opsluiten

Andijk – Alles draaide om een 900 euro hoge schuld die het slachtoffer heeft opgebouwd bij de drugsdealer van de man, samen met de 21- jarige Igor Z uit Grootebroek werd een bezoekje gebracht aan de  man in Andijk om de schuld te vereffenen. Een tripje naar de pinautomaat leverde niets op en dus werd besloten om een schuldbekentenis te tekenen waarin het slachtoffer zegt alles te willen doen wat zij willen.

Tijdens deze handelingen kwam de buurman, de 24-jarige Stefan K. binnen omdat hij even een jointje wilde draaien en zijn sigaretten op waren. Van het 1 kwam het ander. Het slachtoffer moest zich ontkleden en werd op bed vastgebonden waarna hij werd geschopt door Igor Z. en Stefan K. Igor Z. ontkende dit met klem, hij vertelde aan de rechter dat toen hij de slaapkamer binnenkwam het slachtoffer al op bed was vastgebonden en hij alleen maar toekeek. Het zelfde verhaal werd door Stefan K. verteld, maar hij bekende wel dat hij 1 klap had uitgedeeld en dat hij de beertender had gestolen. Maar wees wel op het feit dat hij later terug was gegaan om hem los te maken omdat hij spijt kreeg. 

Tijdens de inhoudelijke behandeling van het hoger beroep gisteren in de rechtbank van Amsterdam vond de advocaat van Steven K. dat het verhaal heel anders lag en dat er geen enkel bewijs is dat hij het slachtoffer mishandeld heeft, of zoals de advocaat zei, ,, hij had maar zijdelings er mee te maken.”

Op 3 november hoort Steven K. het oordeel van de rechter.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.