25.2 C
Medemblik
10 augustus 2020 23:52
Medemblik Actueel.

Jan Hendrix uit Medemblik baalt als een stekker

Medemblik – Toen hij gisteren tijdens zijn werk in Zwaag in z’n auto stapte hoorde hij iets vallen. Pas later in Andijk kwam hij er achter dat het gouden medaillon met daarin de foto’s van z’n ouders niet meer om z’n nek hing.

Van regioverslaggever Maarten Trompert

Jan is gisteren direct teruggegaan naar de parkeerplaats aan het Groenwoud in Zwaag, tegenover jongerencentrum Honky Tonk. Ook vandaag heeft hij gezocht, maar tevergeefs. Inmiddels weten ze bij de afdeling verloren voorwerpen bij de gemeenten Hoorn en Medemblik ook dat de medaillon zoek is.

De waarde van het sieraad is zo’n 1500 euro, maar de emotionele waarde is veel groter. “Dit is de enig tastbare herinnering die ik nog heb van mijn ouders, mijn dochter zou hem krijgen na mijn dood”, aldus een verdrietige Jan Hendrix.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?