15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 18:43
Medemblik Actueel.

Hauwert in Concert – Marjolein Meijers Band

Vrijdagavond 30 oktober 2015, wordt een wel heel bijzondere avond want dan komt niemand minder dan Marjolein Meijers met haar muzikanten naar Hauwert.

Marjolein is zangeres en entertainer van beroep en niet zomaar iemand. Ze staat bekend als de altijd goedlachse Rotterdamse met de humor van een doorgewinterde havenwerker. Het is een zeldzame combinatie, maar wel één die een bijzonder leuk mens voortbrengt. Vanaf de eerste zin heeft ze de zaal volledig om haar vinger gewonden.

De Marjolein Meijers Band is gestart nadat de Berini’s ophielden te bestaan. Samen met Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki en doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon en trekzak) besloten zij de prachtige muziek die zij tijdens het bestaan van de Berini’s hadden opgebouwd, niet te laten vergaan. Bovendien komt ieder uit zijn eigen muzikale geschiedenis en achtergrond. Marjolein vanuit Klassiek, Oost-Europese, Country en eigen Nederlandstalige muziek, o.a. Russisch staats circus, De Berini’s, Jan Rot, Annie en de Formica’s, Annie en de Cowboys. Walter vanuit Folk, o.a. Fred Piek, Peter Blanker, Grant & Forsythe, Twangmen en jaren Ierse muziek. Onno vanuit Folk en Cayun, oa. Louisiana radio, 4tuoze matroze en Ierse muziek.

Ze zijn elkaars broer, neef, oom, partner: Na hun tweede optreden schreef de pers: ‘Het optreden van Freek de Jonge met band was mooi en hoogtepunt was het optreden van Marjolein Meijers met haar Familieband was ‘fenomenaal’

Het concert start 30 oktober 2015 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.30 uur.

Kaarten € 12,50 inclusief kop koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree.

U kunt naast kaartverkoop aan de zaal ook reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com;    Website: www.hauwertinconcert.nl;

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?