0.5 C
Medemblik
17 januari 2021 06:22
Medemblik Actueel.

698 zonnepanelen geïnstalleerd in Andijk met Postcoderoos

Andijk – Bij Interpack in Andijk zijn, met behulp van de Postcoderoos, 698 dunne film zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee is dit project van coöperatie Zonnedak Interpack een van de eerste daadwerkelijk geïnstalleerde Postcoderoosprojecten, projecten waar buurtbewoners kunnen mede-investeren in zonnestroom-installaties en profiteren van een fraai rendement, o.a. door een belastingkorting.

Installateur Sun Projects en Hanergy werken steeds vaker samen bij dit soort projecten. Hans Lambrechts, directeur van Sun Projects, is enthousiast over de Hanergy zonnepanelen die in dit project zijn gebruikt: ‘dunne film zonnepanelen zijn voor ons Nederlandse klimaat bijzonder geschikt, en installatie is snel en eenvoudig’.

Ook Hanergy’s wereldwijde senior VP Richard Feng is, tijdens een bezoek aan Hanergy’s Europese hoofdkantoor, bij Interpack persoonlijk poolshoogte komen nemen.

Adri Beerepoot, eigenaar van Interpack, is zeer tevreden met het eindresultaat. Als lokale initiatiefnemer en voorvechter van groene stroom zijn al zijn verwachtingen tot dusver meer dan uitgekomen, bewijzen ook de deelnemers aan het Postcoderoosproject, die geregeld op het bedrijfsterrein verschijnen om een kijkje te komen nemen naar hun investering.

Reageren via facebook