Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt, kans op neerslag en het wordt 12 graden

Medemblik – Ook vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waaruit zelfs enige neerslag kan gaan vallen. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en is matig 3Bft. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 12 graden. In de nacht naar maandag koelt het af naar rond de 10 graden.

De aankomende week staat ook in het teken van veel bewolking maar het blijft maandag en dinsdag wel zo goed als droog. Woensdag neemt de regenkans wel sterk toe en kan het mogelijk even stevig gaan plenzen. Met middagtemperaturen van rond de 12 á 13 graden zitten wij keurig op het jaarlijkse gemiddelde voor de tijd van het jaar.

Op de langere termijn gaat de temperatuur wel een daling inzetten naar de 9 á 10 graden overdag en 6 graden in de nachten. .

Reageren via facebook