Weerbericht Medemblik – bewolkt en het wordt 11 graden

Medemblik – De kou laten wij voor nu achter ons, maar daarvoor in de plaats krijgen wij veel bewolking en van tijd tot tijd regen.

PL1712Vandaag kan het in de ochtend nog wat miezeren maar droogt het vanmiddag wel op. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een zwakke tot matige wind uit het oosten 3Bft. In de nacht naar zondag valt er weer neerslag en koelt het af naar 7 graden.

Zondag is het ook hoofdzakelijk zwaar bewolkt en valt er soms wat lichte motregen, met 13 graden is het een stuk warmer dan de afgelopen dagen. De wind draait van oost naar noordoost en is zwak tot matig 3Bft.

De nieuwe week blijft ook sterk wisselvallig, veel bewolking waardoor wij de zon amper te zien krijgen en vanaf woensdag gaat het ook weer regenen. De wind draait van noordoost op dinsdag naar noord en later op woensdag door naar west tot zuidwest waardoor storingen vanaf de Noordzee weer vrijspel bij ons krijgen.

Op de wat lagere termijn blijft het wisselvallig met een lichte daling in de temperatuur. Zie grafiek hieronder.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.