Medemblik Actueel.

Flora en fauna

Noteer in uw agenda, 1 november open dag De Bonte Piet

Midwoud – Op 1 november aanstaande is het weer open dag bij de Bonte Piet in Midwoud. Zij zijn dan open voor het publiek van 11:00 tot 16:00 uur.  U kunt dan met eigen ogen zien met hoeveel inzet de vrijwilligers van de Bonte Piet binnengekomen dieren proberen te verzorgen tot ze weer de vrijheid tegemoed kunnen vliegen,rennen of zwemmen.

Er zullen informatie stands zijn van IVN ((Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) en dierenambulance Hollands Kroon. Ook zullen er weer diverse presentaties te zien zijn over de dieren die wij opvangen. Natuurlijk is er in het winkeltje weer veel leuke dingen voor kinderen te koop! Verder is er een rad van fortuin, een speelgoed dokter en een speurtocht te beleven.

Maar natuurlijk kunt u zich ook nog altijd aanmelden als donateur van de Bonte Piet. Zij kunnen enkel dit werk doen door de gulle gevers zoals u.. Doneren dus..

Reageren via facebook