JC Everland zoekt vrijwilligers…

Wognum – Oproep: Ben je tussen de 14 en 20 jaar en vindt jij het leuk om mee helpen met activiteiten als dj en liveband avonden, groep 8, jongeren party’s, Girls Only Night of de kinderactiviteiten zoals knutsel middagen en Sint Maarten Poffertje avond, kom dan gewoon eens langs op de open avonden of mail naar jceverland@gmail.com . Ook zijn we op zoek naar maatschappelijk stagiaires die via school een plek zoeken om ervaring op te doen.

Oproep Everland zoekt technische vrijwilligers!

Ben jij altijd gedreven om met kabeltjes en apparatuur bezig te zijn? En ben jij tussen de 15 en 20 jaar? Dan is Everland opzoek naar jou! Everland is een vrijwilligersorganisatie en heeft altijd leuke evenementen en activiteiten waar veel techniek bij komt kijken. Het is erg leuk om lekker te ‘’koetelen’’ met apparatuur.

Met vriendelijke groet,Brian Dekker
Everland Audiovisueel briandekker@outllook.com

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.