Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Tijdelijk weer iets warmer

Medemblik – Wij nemen weer tijdelijk afscheid van het koude weer van de afgelopen dagen, maar ruilen dat in voor wisselvallig, regenachtig weer met veel bewolking. Een weerstype dat wij minimaal t/m zaterdag zullen blijven houden.

PL1512Vandaag ligt de middagtemperatuur rond de 11 graden en dit loopt op naar 13 graden op zondag. De zon zal weinig te zien zijn en de wind is vandaag nog matig tot vrij krachtig 4Bft,na vandaag zwakt deze steeds verder af naar 2Bft op zondag. De wind blijft wel uit de noordoosthoek waaien.

Na zondag komt de zon terug en wordt het ook weer droog. Wel trekt de wind weer iets aan naar 3Bft.

Op de langere termijn, zie grafiek hieronder, gaat de temperatuur toch weer een daling inzetten richting de 9 graden overdag en in de nachten rond de 4 graden.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook