Kom ook naar het Twinkle Stars Benefiet Sinterklaasfeest!

Medemblik – De cijfers liegen er niet om. Tegenwoordig leeft in Nederland maar liefst één op de negen kinderen onder de armoede grens. Dat levert in hun jonge leventjes vele problemen op. Zo ook in de decembermaand. Want voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben, is het niet vanzelfsprekend dat Sinterklaas Kapoentje iets in hun schoentje stopt. Stichting Twinkle Stars maakt zich sterk voor deze kinderen en hun families, om ook hen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen.

Benefiet Sinterklaasfeest

Zo kunnen zij hun hartjes vol van verwachting laten kloppen op het spetterende Benefiet Sinterklaasfeest, dat dit jaar alweer voor de vijfde keer wordt georganiseerd! Coolste Piet van Nederland Diego, Piet Pablo, ontelbaar veel andere lieve Zwarte Pieten en natuurlijk Sinterklaas, zijn samen met kinderen uit heel West-Friesland de eregasten. Het Sinterklaasfeest belooft weer een groots en fantastisch spektakel te worden dat bol staat van theater, liedjes zingen, dansen en heel veel andere te gekke activiteiten! Natuurlijk ontbreken ook de pepernoten, limonade en ander lekkers niet aan deze fijne middag. Kortom: een feest waar ieder kind bij wil zijn!

TS20141119_9632fb

Gratis entree voor Twinkle gezinnen

Voor gezinnen die bij Twinkle Stars zijn aangesloten, is de entree voor het Benefiet Sinterklaasfeest

gratis! U kunt zich tot 15 november aanstaande aanmelden via www.stichtingtwinklestars.nl. Hier vindt u ook de voorwaarden. Tevens kunnen gezinnen in een moeilijke financiële situatie zich hier inschrijven voor ‘Het Ultieme 5 december Gevoel’ dat garant staat voor mooie cadeautjes tijdens Pakjesavond!

Kaartverkoop

Uiteraard zijn ook kinderen en hun ouders uit gezinnen bij wie het financieel wél voor de wind gaat, van harte welkom op het Sinterklaasfeest! Zij kunnen via de onlinemogelijkheden op www.stichtingtwinklestars.nl hun entreekaarten bestellen. De opbrengst van de kaartverkoop komt volledig ten bate aan de activiteiten van Stichting Twinkle Stars. Voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt de entree €8, -. Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar kost een kaartje €6,50. Koop tijdig uw kaartjes, want het Benefiet Sinterklaasfeest is razend populair!

Hulp gezocht!

Wilt u op welke wijze dan ook bijdragen aan het Sinterklaasfeest of één van de andere activiteiten van Stichting Twinkle Stars? Vrijwilligers, sponsors en donateurs zijn uiteraard van harte welkom! Op www.stichtingtwinklestars.nl vindt u alle informatie over de stichting. Ook kunt u contact opnemen met Sabina Zondag via telefoonnummer: 06-233 85 114. Alvast onze hartelijke dank voor uw hulp!

Volg Stichting Twinkle Stars ook op Facebook!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.