20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 19:09
Medemblik Actueel.

Dirk Broers 4:4 jeugdtoernooi DESS Sijbekarspel

Sijbekarspel – Om een goede traditie niet te onderbreken, zal in de Herfstvakantie weer het Dirk Broers 4:4 jeugdtoernooi worden georganiseerd voor zowel de DESS-jeugd, als alle andere jeugd uit het dorp en omstreken.

Op de jeugddag spelen we 4:4 partijtjes, waarbij je in een team speelt, maar toch je eigen punten bij elkaar moet spelen. Ook zijn er verschillende spelletjes waarbij je punten kunt halen. Uiteindelijk maakt iedereen zo evenveel kans op een prijs. Daarnaast wordt gezorgd voor eten en drinken en een leuke sfeer.

Aanvangstijden:

Jeugd t/m 12 jaar (voor DESS-leden: jongens en meisjes van de mini’s, F2, F1 en E1)

  • Start inschrijving: 00 uur
  • Start toernooi: 30 uur
  • Eind toernooi: 00 uur

Jeugd vanaf 13 jaar (DESS-leden: D1, MD1, B1 en MB1)

  • Start inschrijving: 30 uur
  • Start toernooi: 00 uur
  • Eind toernooi: +/- 21.00 uur

Voor DESS-leden geldt dat er op je gerekend word. Kun je niet, meld je dan even af bij Anita van Arem (599033). Kinderen die geen lid zijn van DESS zijn ook van harte welkom. Alle broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en klasgenoten die het leuk lijkt om een keer mee te doen, kunnen zich op 21 oktober aanmelden tijdens het inschrijven.

We zien jullie graag in de Herfstvakantie op het DESS-veld!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?