Raadsleden bekvechtend over straat

Medemblik – Hommeles in de gemeentelijke politiek. In De Binding, het lokale krantje van de voormalige gemeente Wervershoof, staat een stuk van Geert Mos over de ongebruikte bushokjes in Wervershoof.

Geer Mos (D66)

Geert Mos(d66) wilde van het college weten of de in zijn ogen ongebruikte bushokjes geen betere bestemming kon krijgen. En dit schoot zijn VVD-college Dirk Steltenpool in het verkeerde keelgat. In de Binding nr. 40 reageerde Steltenpool op deze vragen door te stellen dat hij het maar onzin vindt deze vragen en alleen maar de pers probeerde te halen om daarna volgens hem een paar echte problemen te noemen.

Mos bijt fel van zich af door te stellen dat zijn vvd-collega ‘kampioen-vragensteller’ is en indiener van moties over alles wat los en vast zit. Mos vindt dat als zijn collega de problemen die hij serieus neemt, en Mos vindt de genoemde problemen ook serieus, dat hij er dan wat aan moet doen en ga niet roepen dat de bushokjes van opgeheven lijnen, en deze lijnen komen volgens Mos ook echt niet terug, moeten blijven staan als schuilplaats voor wandelaars en rustplek voor ouderen.

Mos gaat verder door te stellen dat de VVD-fractie zich sterk maakt voor het zuinig omgaan met gemeenschapsgeld, maar ongebruikte, dure bushaltes gewoon laten staan.

Mos besluit door te zeggen: ,, Kletskoek dus Dirk (Steltenpool), maar wel mooi de pers er meegehaald.”

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.