Wedstrijd Sporting Andijk – Strandvogels afgelast na onwelwording speler

Andijk – De wedstijd Sporting Andijk tegen Strandvogels moest worden afgelast nadat een speler van Sporting Andijk op de parkeerplaats plotseling onwel werd.

De linksback van de club kwam al fietsend aan op het sportcomplex in Andijk toen hij ineens schuimbekkend over zijn stuur op de grond viel en begon te stuiptrekken. Het was heel heftig allemaal. Direct was het alle hens aan dek. Rick Schuitemaker en Marco Ruiter hebben hun EHBO-papieren en ontfermden zich over Marco terwijl wij 112 belden en de AED (defibrillator, red.) al klaar stond’’, vertelt Sporting Andijk-trainer Arno Hulspas korte tijd later, schrijft het NHD.

Even voor vijf uur kreeg Hulspas duidelijkheid over de toestand van zijn linksback. ,,Hij is gelukkig weer thuis en ligt al in bed. Dat vertelde zijn stiefvader, die trouwens vlagger is bij ons team, mij net. In het ziekenhuis houden ze het op een migraine-aanval. Nu ben ik geen arts, maar daar zet ik toch wel mijn vraagtekens bij. Daar lijdt hij verder ook niet aan. Maar gelukkig maar dat het zoiets was. Het leek namelijk veel ernstiger.’’

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.