Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Peiling: Maakt u gebruik van zorg?

Medemblik – Dan is de kans groot dat u afgelopen jaar te maken heeft gehad met veranderingen. Sommige hadden betrekking op de gemeente.

Tijdens de grote Zorgbijeenkomst van de Stadsraad beloofden wij u de vinger aan de pols te houden en er op terug te komen. Op 28 oktober is het zo ver; de evaluatie van de overgang van de zorgtaken naar de gemeente Medemblik. Hoe is het tot nu toe gegaan?

Uw mening telt en daarom hebben wij vooraf alvast een aantal stellingen waarop u kunt reageren. Bent u het er mee eens, oneens of weet u eigenlijk niet wat u er van moet vinden… Vul uw antwoorden in en kom op 28 oktober kijken wat Medemblik vindt!

Stellingen over de Transitie:

[CP_POLLS id=”4″]

[CP_POLLS id=”5″]

[CP_POLLS id=”6″]

[CP_POLLS id=”7″]

[CP_POLLS id=”8″]

[CP_POLLS id=”9″]

[CP_POLLS id=”10″]

[CP_POLLS id=”11″]

Reageren via facebook