13 C
Medemblik
27 september 2020 02:57
Medemblik Actueel.

Grote prijzenslag bij bingo kledingbank Medemblik

Medemblik – De bingo avond voor de Kledingbank Medemblik belooft een ware prijzenslag te worden. Vele ondernemers en anderen hebben er aan meegewerkt om dat mogelijk te maken.

De bingo wordt gehouden op vrijdag 16 oktober, in het ABC gebouw aan de Almereweg in Medemblik. Er worden vijf rondes gespeeld en voor iedere ronde is er een hoofdprijs en een aantal andere prijzen te winnen. Er zijn dankzij medewerking van middenstanders, andere ondernemers en particulieren al prachtige prijzen ontvangen. Maar de vrijwilligers van de Kledingbank zijn nog steeds bezig contacten te leggen om nog meer prijzen binnen te halen.

Middenstanders, ondernemers of anderen die iets beschikbaar willen stellen kunnen daarvoor even bellen of mailen met Kledingbank voozitter Rinus Huijsen (0227-542285; m. huijsen@hetnet. nl ).

De Kledingbank Medemblik bestaat inmiddels ruim twee jaar en is gevestigd in het ABC gebouw aan de Almereweg in Medemblik. Via een speciaal ontwikkeld systeem komt de kleding ten goede aan mensen met lage inkomens.

Afgelopen jaar is gebleken dat de Kledingbank daarmee in een grote behoefte vooaiet. Voor huisvesting opslag en andere kosten heeft de Kledingbank echter ook te maken met vaste lasten. Omdat er geen subsidie wordt ontvangen, zoekt de Kledingbank naar andere inkomsten.

Zo worden er voortaan ook speciale buitenmarkten voor de verkoop van kleding georganiseerd. De bingo avond is een van de activiteiten die is opgezet om met de opbrengst de lasten te kunnen betalen. De bingo avond in het ABC gebouw aan de Almereweg 36 in Medemblik begint op 16 oktober om 19.30 uur.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?